FASCINATION ABOUT بیمتال اشنایدر

Fascination About بیمتال اشنایدر

Fascination About بیمتال اشنایدر

Blog Article

این یعنی وقتی این فلزها گرم میشن، یکی بیشتر از دیگری منبسط میشه و باعث خم شدن قطعه میشه. به همین دلیل بهش “بیمتال” میگن.

جهت باخبر شدن از آخرین اخبار سایت نت الکتریک، لطفا آدرس ایمیل خود را ثبت نمائید

در طراحی ساختار بی متال اشنایدر الکتریکی از نوع سه فاز، عموما سه تیغه کنتاکت قدرت بر روی بیمتال قرار می دهند. کاربرد این تیغه ها در زمانی است که جریان سه فاز قصد عبور دارد. در این مواقع، تیغه ها را در حالی که به کنتاکتور متصل هستند، به صورت سری و متوالی در مدار و در مسیر عبور جریان از مصرف کننده سه فازی قرار می دهیم.

بیمتال یا رله حرارتی یکی از تجهیزات ایمنی برقی است که در سیستم‌های برقی به منظور حفاظت از تجهیزات و جلوگیری از خطرات برقی استفاده می‌شود.

بیمتال‌ اشنایدر هم مانند دیگر برند‌ها بر اساس نوع برگشت به حالت اولیه به سه دسته زیر تقسیم می‌شود:

فروشگاه اینترنتی نت الکتریک با تکیه بر دانش و تجربه مدیران و پرسنل خود، می کوشد تا بهترین و جدیدترین راه حلها را در زمینه های مختلف برق به جامعه صنعتی و ساختمانی ارائه نماید.

به عنوان مثال، اگر بیمتال روی موتور دستگاه الکتریکی قرار داده شود، در صورت افزایش دما و داغ شدن موتور، بیمتال نیز به شکل خم شده به نظر خواهد رسید.

بیمتال یا رله حرارتی در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به برخی از کاربردهای این تجهیز اشاره خواهیم کرد:

در مورد بی متال اشنایدر، این تجهیزات تولید و عرضه می‌شوند تا در مدارهای الکتریکی جلوی افزایش جریان و حرارت و خاموش شدن ناگهانی تجهیزات را بگیرند و بیمتال اشنایدر از آسیب به تجهیزات جلوگیری کنند.

لوازم جانبی کلید حرارتی کلید محافظ جان کلید محافظ جان ترکیبی کلید مینیاتوری کلید هوایی

ایده گستر الکتروشایلی تامین کننده انواع برندهای هیوندای، اشنایدر الکتریک، زیمنس، سکومک و… در تجهیزاتی نظیر اینورتر، کلید اتوماتیک، کلید هوایی، کنتاکتور، چنج اور، خازن میباشد..

بیمتال اشنایدر اصل فرانسه به خاطر طراحی خاصش مزایای زیادی داره که باعث شده توی صنایع مختلف به‌طور گسترده استفاده بشه:

تنظیم جریان: جریان قطع رو روی مقدار مناسب دستگاه تنظیم کن (مثلاً بر اساس جریان موتور).

موتورهای الکتریکی در صنایع و کارگاه‌ها نقش اساسی دارن. این موتورها اگه بیشتر از ظرفیتشون کار کنن (مثلاً به دلیل گیر مکانیکی، بار اضافی، یا اشکال در مدار)، جریان زیادی ازشون عبور می‌کنه که باعث داغ شدن سیم‌پیچ و خرابی موتور میشه.

Report this page